Hjem – siden for motorsportentusiaster

Motor Sport Wallpapers - Top Free Motor Sport Backgrounds ...

Velkommen til vår nettside, selve portalen for dem som elsker motorsport. Motorsport inneholder en rekke grener, og vi skal gå grundig til verks når vi forteller dere om dem. Dette er en informasjonsside, en nettside med aktuelle artikler og nyheter innenfor motorsporten. Vi er uavhengige, og har derfor ikke blitt engasjert for å skrive partisk i noen retning. Det dere finner her er fra vårt hjerte, som brenner for motorsport og alt det den innebærer.

Info om motorsport

Er du nysgjerrig? Entusiast? Forelder med spørsmål? Eller bare i startgropa til en spennende fartsfylt karriere på to hjul? Vi kan fortelle dere at vi alltid vil være motorsports-fantaster, uansett hva noen måtte si eller mene. Ja, vi er klar over at også motorsporten må gå i seg selv for å finne nye løsninger, men om doningen kjører på fuel eller strøm, det er ikke det som er poenget. Poenget er at vi elsker fart på to eller fire hjul.

Vi leser enorme mengder nytt om motorsport. Noe inspirasjon fra utallige Youtube-snutter, endeløse hårnålssvinger, spenstige hopp og vill akrobatikk, er noe vi får med oss daglig. Ingen kan komme å fortelle oss at vi ikke ånder for sporten. Det kan hende vi likevel bommer på en omtale eller at du sitter inne med noe saftig nytt, vi lytter øre mens vi spiller et game med tohjulinger eller mer.

Det kan også være nytt om båtrace, for eksempel hva er nytt innen aquabiking? Hvordan kvalifiserer man for offshore racing? Hva koster en racingbåt? Svarene får dere av oss. Det er utallige tema å fordype seg i når det gjelder motorsport. For eksempel hvordan trener en FMX utøver? Hva skal til for å bli god i speedway? Hvor fins det treningsbaner også videre.

Les oss uavhengig av andre

Vi skal ikke forkynne vår ekspertise over andre, men velg gjerne å lese også denne bloggen. Her vil det komme aktuelle nyheter, spennende reportasjer og dyptgående intervju med kjente utøvere. Kanskje en og annen oppmann og trener også får sagt noen ord.

Vi ønsker dere med oss på laget, i den sporten som er så givende for oss. Det er ikke noe annet vi ønsker. Dette skal bli moro, det kan vi love. Meld dere gjerne inn i nyhetsbrevet og legg igjen kommentarer. Kanskje er ikke det som står skrevet presist, eller kanskje det mangler informasjon. Velkommen til vår hjemmeside om og for motorsport.